Over ons

Leon MoorMijn naam is Leon Moor. Na mijn rechtenstudie met als specialisatie Verzekeringsrecht ben ik als Financieel- en hypotheekadviseur achtereenvolgens werkzaam geweest bij een makelaar in assurantien, De Hypotheekshop en Vereniging Eigen Huis. Daar heb ik brede ervaring opgedaan als adviseur en de basis gelegd voor mijn eigen adviespraktijk op gebied van financiële planning, hypotheken en pensioenen.

In 2005 besloot ik als zelfstandig ondernemer verder te gaan onder de naam LM Financieel Advies, omdat ik van mening was dat financieel advies meer inhoudt dan verkoop van financiële producten. Ik houd mij vooral bezig met financial lifestyle planning. Een uitgebreide financiële planning waarin de door uw gewenste levensstijl centraal staat.

Als financiële coach vind ik het een uitdaging om overzicht en inzicht te geven in uw financiële leven om van daaruit een persoonlijke geldstrategie uit te stippelen die beantwoordt aan de door u gewenste levensstijl. Ik geloof dan ook dat deze integrale aanpak de beste basis vormt om u daadwerkelijk verder te helpen bij het realiseren van uw wensen en dromen.

Om in de financiële wereld goed op de hoogte te blijven heb ik de afgelopen jaren geïnvesteerd in diverse opleidingen. Naast de opleidingen die de AFM (Autoriteit Financiële Markten) verplicht stelt voor het uitoefenen van het adviseursvak, ben ik Erkend Hypothecair Planner en Vermogensplanner DSI.