Wat doen we

Bij het maken van een uitgebreide financiële planning onderscheiden wij de 3 volgende fases:

  1. Lifeplanning
  2. Financial planning
  3. Onafhankelijk financieel advies

1. Lifeplanning
In deze fase identificeren wij exact waar u nu staat, hoe u daar gekomen bent en nog belangrijker waar u heen gaat de komende 5, 10, 15 of 20 jaar. Kortom wat zijn uw wensen op dit moment en voor de toekomst. Ons werk is er achter te komen hoe u uw leven wilt leven. Om precies te zijn wat is uw levensstijl.

2. Financial planning
Op het moment dat we stap 1 in beeld hebben en samen met u weten en begrijpen wat u wilt bereiken, zijn we in de 2e fase beland: de financiële planningsfase. In deze fase zetten we alle financiële middelen op een rij die u nu heeft, die in de toekomst beschikbaar komen en het belangrijkste de financiële middelen die u straks nodig heeft om het leven te leiden dat u het liefste wenst.

Als we al deze informatie hebben maken wij een uitgebreid financieel plan dat laat zien hoe uw financiële toekomst eruit ziet en welke actie u moet ondernemen om uw wensen, doelen en dromen te realiseren.

3. Onafhankelijk financieel advies
Als het financiële plan klaar is en er zijn financiële producten nodig om de wensen en doelen te realiseren, komen we in de laatste fase, die van onafhankelijk financieel advies, waarin wij u adviseren welke financiële producten en/of beleggingen nodig zijn binnen uw financiële plan.

Zoals u kunt zien beginnen wij niet bij stap 3, zoals bij vele andere adviseurs het geval is. Wij zijn van mening dat bovengenoemde stappen essentieel zijn om uw financiële zaken te optimaliseren en in overeenstemming te brengen met de door u gewenste levensstijl.